Gå direkt till innehåll
Ungdomscykelvasan 2022 målgång

Bild -

Ungdomscykelvasan 2022 målgång

Vasaloppet/Ulf Palm
Licens:
Icke kommersiell användning
Innehållet får laddas ner, användas och delas med andra, så länge Innehållet används oförändrat, i dess helhet och i icke kommersiellt syfte. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Vasaloppet/Ulf Palm
Filformat:
.jpg
Storlek:
7387 x 5072, 7,36 MB
Ladda ner

Kontakter

Camilla Sandy

Presskontakt Kommunikatör och pressansvarig +4670-384 95 00

Relaterat innehåll

Vasaloppet och Carl XVI Gustaf på plats vid 500-årsjubileet i Strängnäs

Vasaloppet och Carl XVI Gustaf på plats vid 500-årsjubileet i Strängnäs

I år firar Sverige 500 år som fritt land. På nationaldagen, tisdagen den 6 juni, finns såväl Vasaloppet som kung Carl XVI Gustaf på plats under jubileumsfirandet i Strängnäs, staden där Gustav Vasa valdes till kung för 500 år sedan. Vasaloppet tar med sig sin klassiska målportal till Strängnäs och serverar blåbärssoppa när deltagare springer och cyklar Hemmavasan Strängnäs.

Förutom tävlings- och motionsloppen i mountainbike och löpning bjuder Vasaloppets sommarvecka 10–19 augusti 2023 på ett gediget program med härliga, roliga och underhållande aktiviteter i både Sälen och Mora.

Över 50 aktiviteter i Sälen och Mora under Vasaloppets sommarvecka 2023, välkommen!

Shower, inspirationsföreläsningar, rekordförsök, företagsmingel och intressanta clinics. Förutom tävlings- och motionsloppen i mountainbike och löpning bjuder Vasaloppets sommarvecka 10–19 augusti 2023 på ett gediget program med härliga, roliga och underhållande aktiviteter i både Sälen och Mora. Här presenterar vi hela programmet!